Post by lastanordiesig on Feb 28, 2022 21:11:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Time Surfer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Time Surfer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone monety ▞▞▞
▞▞▞ Time Surfer 2022 version ▞▞▞
Staruszek, ale złoto. Czysta, destylowana akcja zręcznościowa. Proste sterowanie dwoma przyciskami i jeden z najlepszych motywów w grach mobilnych. Czego nie kochać?
Ciekawy koncept z tym przewijaniem czasu, chociaż trzeba przyznać że po krótkim czasie się nudzi.
Prawdziwie fajna i super solidnie wykonana gra mobilna. Naprawdę wciągająca, ładna grafika, bez natrętnych reklam i paywallów. Wybawieniem, jeśli się nudzisz, a wszystko, co masz, to telefon.
Naprawdę fajna gra! Bez reklam, mnóstwo rzeczy do odblokowania, a wszystko to z niesamowitą muzyką. Czasami może być nieco denerwujące, że jedziesz tak szybko, że w końcu utkniesz w pętli śmierci, nawet z możliwością cofnięcia czasu, możesz zostać uwięziony, ale możesz wypracować wyjście, jeśli spróbujesz. Chciałbym również, aby gra nie wybierała automatycznie zwierząt po ich odblokowaniu po raz pierwszy, ponieważ jeśli robisz wiele biegów, łatwo o tym zapomnieć i niestety może to zmarnować twoje ciasto.
Używany do grania w tę grę bez przerwy, absolutnie ją uwielbiam, zdecydowanie polecam. Muszę wspomnieć o ścieżce dźwiękowej, jest niesamowita! Ma taki styl retro, w połączeniu z najnowszymi metodami produkcji.
Tak dużo zabawy! Płynne sterowanie i grafika
Kubon odmienił moje życie polecając mi tą gre
Niesamowita muzyka i świetna grafika!
Jedna z najbardziej zabawnych i innowacyjnych gier, w jakie kiedykolwiek grałem. Bardzo mało w zakupach aplikacji. Fantastyczna gra.
Ta gra jest dobra w grafice, dźwięku i szybkości, niestety nie jestem dobry w szybkości. Naprawdę nigdzie się nie dostaniesz w tej grze.
Uwielbiam przyspieszenie
Ale nie podoba mi się, że trzeba użyć pysznego ciasta, aby zdobyć zwierzaki na jeden bieg. Przynajmniej obniż cenę ciasta
Zabawa na krótki czas. Szybko się starzeje.
Ooo tak
Najlepszy zabójca czasu bez czapki
Minęło tyle czasu, że gram w fajną grę!!!
Idealny
Off The Road - OTR Open World Driving Racing nvih
Ale krótkie
Naprawdę fajna mała gra, świetna strata czasu w szczypcie
To fajna i prosta gra dla surferów, która ma w sobie coś z kolekcji dla zabawy! Będę R8 to 5 gwiazdek! Ciesz się graczami!
Fajna gra na przerwę. Byłby idealny, gdyby miał obsługę trybu immersyjnego w Kit Kat.
To naprawdę dobry mechanik. Unikalna koncepcja, dobra robota
Dobrze
Time Surfer آرکید pya
wysokie opóźnienie w kontroli dla szybkiej gry
1,50
Gra jest świetna, ale po pewnym momencie misje po prostu się nie kończą
Time Surfer Arcade egm
Dobra gra, ale trochę cheatów
Podobało mi się to naprawdę zabawne, ale trochę powolne
Tak bardzo kocham tę grę, że mam tylko jeden mały problem. Podczas próby misji zmielenia trzech planet bez lądowania, gdy wylądujesz na innej planecie, liczy się dodanie lądowania, co czyni misję nie do pokonania. Poza tym gra jest fantastyczna. Ponadto pojawia się dwanaście doskonałych krzywych z rzędu, co jest w zasadzie niemożliwe.
czy gra jest nieskończona?
Gr8 m8 ponownie r8 m8. Nie h8.
Ta aplikacja jest naprawdę świetna, ale nie sądzę, żeby miała coś wspólnego z czasem. Teraz muszę jeszcze trochę pograć!
Time Surfer Arkadne igre ovf
Brak reklam i świetnie się bawimy!
Killer Queen gryzie Za Dusto!
bojka kupuh si igrata! unikalna e! bez tvoq suvet jivota mi nqmashe da e sushtiq! lav tak
Dobra gra
Kocham tą grę! Czuje się bardzo gładko i nie jest super twardy! I są jak, BEZ DODATKÓW! Najlepsze z 2021 roku!
Prawie uosobienie surfingu w kosmosie
NIE MOGĘ NAWET SKOKAĆ WYSOKO
Zabawa
Świetny zabójca czasu, w który uwielbiam grać od 3 lat! Działa na wszystkich moich Androidach! Ładna grafika w stylu retro i proste sterowanie sprawiają, że ten jeden fajny czas tonie!
Rzadko mam pieniądze do wydania na aplikacje, więc jestem bardzo wybredny, kiedy to robię. Właściwie ustawiłem minutnik na 13 minut, więc jeśli pogram w to trochę i uznam, że nie jest wart tego, co za niego zapłaciłem, mogę otrzymać zwrot pieniędzy i kupić coś innego. Po 2 sekundach zdałem sobie sprawę, że to w zasadzie Tiny Wings, tylko o wiele lepiej zaprojektowane i od razu wiedziałem, że to pokocham. 100% warte swojej ceny.
Świetna gra
Niesamowicie wciągająca gra. Gra ma super niesamowitą rozgrywkę.
Każda dobra gra .prosta, ale bardzo fajna
Świetna gra, która zabija trochę czasu, a mechanizm przewijania jest bardzo dobrze zaprojektowany. 10/10
Świetna gra, ale czy możesz usunąć tę rzecz, w której musisz użyć 10 ciastek, jeśli chcesz zagrać?
nie grałem od 4 lat, może 3. idk, kiedy to wyszło, ale było fajnie, kiedy w to grałem, więc nadal musi być zabawne.
Całkiem zabawne, dobre małe skrzydło podwodne!!
Android jest lepszy niż iOS