Post by lastanordiesig on Feb 28, 2022 21:08:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничен брой точки ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
Читове от ниво 1679. Направих нивото три пъти, където показва само един калмар, който ми е останал, за да завърша нивото. Но нивото никога не зарежда последния калмар. Също така, моля, спрете изскачащите прозорци на бонус таймера, той отнема секунди от времето за игра на потребителя. Не мога да опъна палатка, те изхвърля напълно от играта.
Fishdom Dėlionė tcqs
Аз съм в отбора Strong Team и в момента имам проблем с новия лидер. Бях лидер, преди да създам този отбор, но изведнъж телефонът ми спря вчера и трябва да напусна отбора, след като напуснах играчката ветеран, име hasni да поеме ръководството, но все още съм в този отбор (вече не съм лидер), използвайки другият ми телефон. Този нов лидер е негоден, 0 принос в отборния турнир от вчера и днес, 25 декември 2021 г. Fishdom, моля, помогнете ми да премахна този лидер от отбора, който създавам
Липсват рекламите, които ти дават бонуси
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free Arcade ogxo
Не се усеща като оригинала. Усеща се като евтина имитация, която се опитва да отнеме успеха на оригиналната игра.
Нищо общо с рекламата!
Покрай проведе mp3. Между дела чрез торент. На аниме безкрайни небеса, торент. Vc на android изтеглите от трешбокс. Аудио библия в торренте. Сороко цюпа
Страхотна игра, но искам наградите да са малко по-лесни за завършване и да бъдат за надграждане на танкове и събитието се базира на нивото, на което лично вие 😉 😀
😔😦😔😦
Защо не ме пуска да играя
Мисля, че повечето от нас не са доволни от ограничените движения. Веднъж влязох в youtube и разбрах, че нивото, което играя, ходовете е наполовина от предишното. И като съм глупав, харчих може би стотици или дори по-лошо хиляди истински пари, защото съм толкова пристрастен към тази игра. Но сега мисля, че обмислям да деинсталирам, тъй като става нелепо и вашият екип от разработчици се съмнявам, че ще направят нещо по въпроса. Кой изобщо мрази парите?
Очаквайте свобода към мини игрите и на рекламата изглежда много по-добре от реалното е
Супер е карате доста да помислиш.
Четейки отговорите на рецензиите lmao.. "Можем да ви уверим, че всички нива са побежими" .. каквото и да е! Опитах и след това някои... Първите няколко, няколко етапа са страхотни, защото вашият нов... ха-ха... грабнете вниманието ви сега... .... .... етапите са настроени, за да се провалите.. .. единственият начин, по който можете да преминете, е като купите наистина евтините светкавици, бомбардировки и т.н... Евтини като чипове или изгодна цена @ по-малко от сто.. (🙄🙅♀️) Дааааа.. играйте безплатно, казват, НО.. Можете също да отидете да играете candy crash...
Това е вторият път, когато изтеглям тази игра, надявам се, че ще бъде още по-забавна от първия път... Е, аз се обърках, току-що започнах да играя и съм на ниво 4, имам всички пясъчни плочки всичко, но това просто спря да работи... не мога да направя нищо в играта, така че излязох и се върнах, опитах отново всичко, същия резултат... по същество просто ми взима сърцата и не мога да играя...
Изтегляне на игра pocket fishdom за android. Картинки с надписи за изтегляне на youtube. Мелодии съобщения да изтеглите безплатно. Генассия жан-мишел клуб
Fishdom معمایی ufm
Играе от година. Фишдом наистина се е спуснал по хълма през това време. Наградите за сандъци са ужасни за 800 нива, необходими за получаването им. Аз съм нашият ръководител на екипа и работихме усилено, само за да получим лош чук. Купуваните от вас златни пропуски са намалили наградите с над половината. Мини игрите, които награждават играчи, вече не се показват. Игрите стават толкова все по-трудни, че много от тях остават на нива за ДНИ. Имахме напускане на играчи поради това и повече. Не бих препоръчал тази игра.
Играта не тръгва след обновяването.
Единственият начин да преминете първите шепа нива е да похарчите реални пари, за да получите диаманти. Твърдите и супер тежките нива понякога отнемат ДНИ до седмица или две. Отнема половин час, за да получите 1 живот, така че след като сте прекарали мижавите си 8 живота на невъзможни нива, отнема цяла вечност, за да получите повече животи и дори повече време, за да спечелите всякакви награди. Освен ако не обичате да харчите куп пари за безплатна игра, стойте настрана!!!
Иска ми се всичко да беше като в рекламата. За това щракнах и го изтеглих. Но това е просто мини игра. Не можете просто да играете тази част от играта.
Страхотна игра, но глупаво да плащаш истински пари, за да получиш бустери и все още не успявам да мина нивото на същото ниво на възраст, което ме дразни. Освен това не печелете много монети, за да купувате предмети,
夢幻水族箱 (Fishdom) 解謎 rblj
Играта фишдом 2 изтегляне на торент. Съобщение за ...
Започнах да играя това заради мини игрите, които се рекламираха и съм почти до ниво 800 и все още не съм играл 1! Продължих да играя от любопитство. Любопитен съм колко нива ще трябва да играя. Явно 800 не е числото!
夢幻水族箱 (Fishdom) 解謎 azf
Току-що започнах да играя и почти не мога да премина нито едно ниво. Аз съм доста добър в мач 3, но е невъзможно да победя ниво, което се счита за лесно. Изтривам играта. Не е забавно, ако изразходвате целия си живот и бонуси до ниво 10.
Обичам основата на играта, но като много играчи се забивам на ниво с дни, тъй като броят на дадените ходове е невъзможен за завършване на определени нива. Ниво 299 има 17 хода, но помощните видеоклипове показват 41 хода. Не искам да харча пари за закупуване на бустери и т.н., но усещам, че играта се стреми към това. Защо златните монети не могат да се използват за закупуване на бустери и т.н.?
черва
Добра игра...но рекламата показва една игра, но след като изтеглих играта с плочки, аз съм разочарован.....
Спомнете си защо спрях да играя. Той е настроен да ви накара да купите диамантите, за да можете да напредвате. Ако сте като мен с фиксиран бюджет, трябва да играете едно и също ниво с дни заради всички трудни и супер трудни нива 🥵
Харесвах да играя тази игра. Беше наистина високо ниво и имаше около 6 рибни аквариума. Телефонът ми се повреди и трябваше да взема нов телефон, но когато го инсталирах, започна ме от самото начало, загубих всичко. Наслаждавах се на играта, но не достатъчно, за да започна отначало.
Обичам го! Играх тази игра по-дълго от всяка друга игра! Иска ми се само усилванията да са малко по-лесни за получаване. 🤩
Подобно на играта, мразете постоянните актуализации, които ви се налагат, защото тя запълва хранилището ви и изглежда, че актуализациите така или иначе не правят нищо. Наистина разочароващо да трябва да изтриете други приложения, за да освободите място за поредната безсмислена актуализация на fishdom. Необходими са още две актуализации, откакто публикувах това, сега е юли 2021 г. Чувствам, че това приложение се нуждае от телефона ми, за да няма нищо друго, за да работи! Друга актуализация 21 декември. Защо?
Предполага се, че нивата са жълти, червени и лилави по трудност. Съответно лесно до много трудно, установих, че това е произволно, защото съм имал точно толкова неуспешни опити един до друг с жълти, колкото и с лилави. Но все пак е добра загуба на време, ако имате свободни 10 минути на ден.