Post by lastanordiesig on Feb 28, 2022 20:56:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tuning Club Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tuning Club Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele monet ▞▞▞
▞▞▞ Tuning Club Online 2022 version ▞▞▞
Coś nie tak z tą grą
Tuning Club Online রেসিং cad
Grafika wygląda dobrze, ale gra była nie do zagrania. Brak natywnej obsługi kontrolera lub aplikacji innej firmy. Niezadowalający. Odinstalowywanie.
ta gra nie jest zła, ale polecam ją mojej mamie hahahaha
Zepsułeś tryb gry z bombą. Jaki jest sens grania teraz, jeśli jest w pełni losowy i nie chcesz kopać/banować graczy afk (grinders)
Free Money Easy! (working 100%) Tuning Club Online Auto ...
po prostu okropne teraz .... Gra staje się coraz gorsza, miała tak dobrą grafikę i dobre menu dostosowywania. Teraz to po prostu straszne... TAK ROZczarowany, gdybym mógł odzyskać wszystkie pieniądze, które wydałem na tę grę, zrobiłbym to w mgnieniu oka
Dobrze, ale potrzebuje więcej samochodów ... Tak ograniczone Gdzie są te Evo ....
Gupia gra nie da się bić do niej cały czas wywala mnie zy niej
Nie polecam
Drodzy programiści, proszę Was o dodanie lepszej fizyki dryfowania i usunięcie trybu dryfu zamiast tego dodaj przerwę lub coś, co klikamy i zaczynamy dryfować...
Tuning Club Online is a unique driving game in real time via the network. Stop racing the rival ghosts or bots. Build your car, play with friends and rivals
Unblock Ball - Block Puzzle Головоломки tcph
Wiele błędów i usterek w grze po aktualizacji
Bardzo lubię tę grę! Bardzo mnie uzależnia i jest to moja ulubiona gra na telefon komórkowy! Nie rozumiem, dlaczego ludzie mieliby narzekać na tę GRĘ. To bardzo zabawne
Plz napraw swoją fizykę dryfu
jest baaardzo dobry. ta gra ma bardzo dobrą grafikę
Kto jest chętny na wyjazd do Warszawy (Bemowo) na wyścigi na 1/4 mili? ... Aktualne info o wyjeździe jest na stronie Tuning Klub Wieluń
Tuning Club Online Balapan amfh
Naprawdę kocham tę grę i była to świetna gra, w którą nigdy nie grałem od dłuższego czasu
Tuning Club Online 자동차 경주 xpw
Android: play.google.com/store/apps/details?id=com.twoheadedshark.tco&hl=en iOS: apps.apple.com/us/app/tuning-club-online/id1503788107.
Tuning Club Online แข่งรถ kav
Pobierz Tuning Club Online Apk 0.4385 na Androida
Zostałem wyrzucony bez powodu i jest to dla mnie zamrożone. Chciałbym, abyście wszyscy mogli to naprawić tak szybko, jak to możliwe, jeśli nie, nie będę grać(((Właściwie to bardzo lubię tę grę i proszę to naprawić.
Przez te aktualizacje straciłem konto 10vip 50lvl i z 100diamemtoq i 10000 spraw
Po aktualizacji mam problem ,że po jakoś 5 minut gry pojawia się czarny ekran i wywala mnie całkiem z gry
Indian Street Racing Bez luzu Wyścigi samochodowe gry online. ... Midnight Club: Street Racing- komputerowa gra wyścigowa stworzona.
Tuning Club Online - Captain Droid
Gram w tę grę już od jakiegoś czasu i ogólnie mi się podoba i mogę jeździć moim wymarzonym samochodem ae86, ale ilość pieniędzy, które dostajesz za wyzwania, jest niewystarczająca w porównaniu z cenami sprzętu i kilkoma modyfikacjami w samochodzie Chodzi mi o to, że ceny są zbyt wysokie w moim guście, więc jeśli polubisz kwotę nagrody lub zmniejszysz nieco ceny do wygodniejszego dopasowania, więc nie będę musiał grindować przez tydzień tylko po to, aby móc kupić jedną sztukę sprzętu i dodaj sumthin, aby zdobyć złoto
Dobra gra i grafika
Fajna gra ale szkoda, że jak usunąłem i przez to, że na tym koncie współpracowałem zalogowałem się nie naprawie nic naprawie bo gra jest spoko praktycznie już audi
Deweloperze, proszę naprawić tę grę, aby się zawieszała, próbuję się logować wiele razy, ale po zakończeniu ładowania gra się zawiesza, jestem weteranem, który gra w tę grę od 2020 roku i podoba mi się ta gra, ale po tej aktualizacji nie mogę się zalogować w aplikacji. Proszę, napraw to szybko, tęsknię za moim starym samochodem. Dziękuję, właśnie zaktualizowałeś grę, uwielbiam ją !!!!!!
Naprawili swobodne wędrowanie zaraz po tym, jak stwierdziłem, że wsparcie mojego problemu jest niesamowite, gra jest niesamowita, dziękuję bardzo, teraz możesz naprawdę swobodnie wędrować, ale powinno pozwolić nam wybrać trasę, a to byłoby niesamowite, ale dziękuję ludziom z działu pomocy
Najgorsza gra jeden tej gry nie polecam najgorsza gra świata jaka
Uwielbiam tę grę, ale ciężko jest oszczędzać, aby zdobyć lepsze samochody. Proszę trochę obniżyć ceny albo będę musiał odinstalować. To dosłownie jedyna taka gra na rynku.